Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Svéd húsgolyó recept

Svéd húsgolyó recept

A Svéd húsgolyó hozzávalói:
40 dkg darált hús
3/4 dl zsemlemorzsa
2 dl tej
1 tk só
kevés őrölt bors
1 ek. apróra vágott hagyma
1 tojás


A Svéd húsgolyó elkészítési módja:
A zsemlemorzsát 10 percre beáztatjuk a tejbe, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól összekeverjük. Diónyi golyókat formálunk, kivajazott tepsibe tesszük. 20 percig fólia alatt, majd 20 percig fólia nélkül sütjük 200 fokon.


Kategória: Húsételek receptjei


A svéd húsgolyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook