Fokhagymás libacomb recept
A Fokhagymás libacomb hozzávalói:4 db libacomb
30 dkg póréhagyma
10 dkg gyöngyhagyma konzerv
4 gerezd fokhagyma
1 cs.zöldpetrezselyem
30 dkg paradicsompaprika
25 dkg zöldbab konzerv
2 dkg zsír
só
majorannaA libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírralmeglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük.ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra).
A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.
A Fokhagymás libacomb elkészítési módja:
A libacombokat sózzuk,fokhagymával betüzdeljük,majorannával bedörzsöljük ,forró olvasztott zsírral meglocsoljuk közepesen meleg sütőben megsütjük. Ha kívül barnára pirult,de még nem puha alufóliával letakarva sütjük tovább.(kb 1 óra). A megsült hús alatt összegyűlt zsíron külön serpenyőbe karikára vágott póréhagymát pirítunk.Levétől lecsurgatott gyöngyhagymát,,szeletelt paradicsompaprikát,finomra vágott petrezselyem zöldet adunk hozzá,néhány perc pirítás után a zöldbabot is hozzátesszük.Rövid párolás után az elkészült ragut a sült libacombra halmozva tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. okt. 8. 23:53
A fokhagymás libacomb elkészítési módja és hozzávalói.