Római ragu recept
A Római ragu hozzávalói:60 dkg sertéslapocka
30 dkg sárgarépa
20 dkg fehérrépa
15 dkg vöröshagyma
1 cs.petrezselyemzöld
1 db karalábé
1 evőkanál zsír
só
bors
A Római ragu elkészítési módja:
A húst apró kockára vágva kevés zsíron átfuttatjuk ,majd hozzákeverjük a karikára vágott sárgarépát fehérrépát a kockára vágott karalábét,vöröshagymát.Sóval,borssal vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Vízben áztatott római tálba tesszük közepesen meleg sütőben 50 percig sütjük. Párolt rizst adunk köretként.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. okt. 6. 23:51
A római ragu elkészítési módja és hozzávalói.