Sült ravioli recept
A Sült ravioli hozzávalói:Hozzávalók (4-6 személyre):
# 60 db raviolitészta
# Pikáns mártás
A töltelékhez:
# 15 dkg csiperkegomba
# 20 dkg zeller
# 10 dkg spenótlevél
# 10 dkg bambuszrügy (elhagyható)
# 10 dkg szójacsíra
# 1 kávéskanál só
# 1 kávéskanál cukor
# 1 csipetnyi glutamát (elhagyható)
# 1 evõkanál portói (vagy más száraz bor)
# 1 evõkanál szójamártás
# 2 tojás
# 2 evõkanál olivaolaj
# Bors
A Sült ravioli elkészítési módja:
lkészítés: Vágjuk apróra a zöldségféléket és szükség szerint pároljuk meg. Keverjük össze a fûszerekkel és a tojásokkal. Kevergetve pároljuk, míg a tojás jól össze nem fogja. Töltsük meg a raviolikat. Forrósítsunk legalább egy liter olajat. Süssük meg a raviolikat, legfeljebb huszat egyszerre. Csöpögtessük le és tegyük nedvszívó papírra. Tálaláskor a pikáns mártást egyénileg használjuk.
#
ortély:
# Elõmelegített tálon kell tálalni.
# A töltelék anyagait e lehetõségek szerint változtathatjuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: c6b27363e5, 2007. szept. 12. 06:59
A sült ravioli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.