Tejszínes-gombás tészta recept


Hozzávalók 4 személyre:
6 szelet bacon
20 dkg csiperkegomba
2 szál újhagyma
1 ek. olívaolaj
6 dl tejszín
1 cs. petrezselyem
A Tejszínes-gombás tészta elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk.A gombát megtisztítjuk,felszeleteljük.Az újhagymát meghámozzuk,karikára vágjuk.Felforrósítjuk az olajat,megpirítjuk benne a szalonnát,gombát.5percig kevergetjük,majd kevés tejszínt öntünk hozzá,jól elkeverjük.A maradék tejszínt is ráöntjük,felforraljuk,erős tűzön kb.15 percig sűrűre forraljuk,majd hozzáadjuk a hagymát.A kész mártást ráöntjük a spagettire,vagy csőtésztára.Felaprított petrezselymet szórunk rá.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: anyta1986, 2007. máj. 27. 10:43
A tejszínes-gombás tészta elkészítési módja és hozzávalói.