Sült kacsamell, párolt zöldséggel recept
40 perc
A Sült kacsamell, párolt zöldséggel hozzávalói:
4 db kacsamell
25 dkg zöldség keverék, amilyen otthon van, mindent bele
Só, pici őrölt bors, 2 kanál kacsa zsír
A Sült kacsamell, párolt zöldséggel elkészítési módja:
A kacsamellet átmosom, letisztítom, a bőrös résznél 2 vágást csinálok, és enyhén besózom, kevés borssal is ízesítem. Állni hagyom. Magas falú serpenyőben a kacsazsírt picit felmelegítem, és óvatosan a bőrős fele legyen alul, belehelyezem, 2 perc után átfordítom, és fedő alatt párolom. Vizet nem tettem alá, mert nem kérte, átfordítom, még meg nem puhul, lesütöm, majd ráteszem a zöldségeket, és készre párolom, ha kell sózom. Jó étvágyat!
Kevés petrezselymes burgonyával tálaltam, de rizzsel is finom!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. jún. 14. 19:47
A sült kacsamell, párolt zöldséggel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.