Párolt spárga recept
25 perc
A Párolt spárga hozzávalói:
1 cs zöld spárga
só, 2 szelet füstölt húsos szalonna./vékony/
A Párolt spárga elkészítési módja:
A spárgát letisztítjuk, jól megmossuk, kettévágjuk , a forrásba lévő sós vízben először a vastag, majd a vékonyabb szálakat átfőzzük. 6-10 perc, leszűrjük. Kockára vágom a füstölt szalonnát,serpenyőben kisütöm a zsírját, kiszedem a megsült szalonnát, ha túl sok a zsír tányérba öntöm, a maradék zsíron többször átforgatom, átsütöm a spárgát, pár perc, de maradhat a szalonna is, mert így is finom. Jó étvágyat!
Ma petrezselymes burgonya, és sült húsgombóccal tálaltam!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. máj. 25. 18:15
A párolt spárga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.