Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült báránykaraj recept

Sült báránykaraj recept

A Sült báránykaraj hozzávalói:
1 kg báránykaraj (a bordáknál szeletelve),
1 evőkanál olaj,
só,
argarin.


A Sült báránykaraj elkészítési módja:
A karajokat olajjal beecsetelem, majd fél óráig állni hagyom. Egy serpenyőben felhevítem a margarint és a karajszeleteket mindkét oldalról 3-4 percig sütöm. Csak ezután sózom.

Tetszés szerint készíthető faszenes grillen is (így még finomabb).


Kategória: Húsételek receptjei


A sült báránykaraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook