Hókenyér recept

A Hókenyér hozzávalói:
Hókenyér

--------------------------------------------------------------------------------

Hozzávalók:

- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 3 evőkanál liszt
- 3 evőkanál kókuszreszelék
- 1 tojás
- 20 dkg háztartási keksz

A tálaláshoz:
- kókuszreszelék

Elkészítés: A margarint fölolvasztjuk, majd a porcukrot, a lisztet, a kókuszreszeléket és a felvert tojást hozzáadjuk. Kevergetve összefőzzük, majd a tűzről levéve a kekszet beletördeljük. Egy őzgerincformát alufóliával kibélelünk, a masszát egyenesen beletöltjük, majd legalább fél napra hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor a formából kiborítjuk, az alufóliát lefejtjük róla, és kókuszreszelékkel meghintve, felszeletelve kínáljuk.


A Hókenyér elkészítési módja:
a fent leírtakban


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A hókenyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook