Spenótos szelet mozzarellával recept



20dkg zsenge spenótlevél
1 gerezd fokhagyma
2 ág bazsalikom
2 ek. olivaolaj
2 szelet sertéscomb v. rövidkaraj
1 paradicsom
mozzarella sajt
só
bors
petrezselyemlevél
A Spenótos szelet mozzarellával elkészítési módja:
A megtisztított,megmosott spenótot lecsöpögtetjük, majd a felaprított fokhagymával,a bazsalikomlevelekkel összekeverjük és megöntözzük olivaolajjal. Sózzuk,borsozzuk és tűzálló tálba halmozzuk. A húsokat kiveregetjük,sózzuk,majd felhevített olajon,mindkét oldalukat 1 percig sütjük. A paradicsomot és a sajtot felkarikázzuk. A húst,a petrezselyemlevelet,a paradicsomot,és a mozzarellát a spenóton elrendezzük és borssal megszórjuk. Előmelegített sütőben 225 fokon sütjük.
A hozzávalók 1 személyre szólnak
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 07b78727ed, 2009. nov. 7. 07:01
A spenótos szelet mozzarellával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.