Spárgával, sajttal töltött csirkemell recept
A Spárgával, sajttal töltött csirkemell hozzávalói:60 dkg csirkemell filé,
1 kg fehér spárga,
8 szelet baconszalonna,
5 dkg cukor,
2 dkg só ,
5 dkg vaj,
só,
fehér bors,
4 ujjnyi vastag csík pizza-mozarella sajt,
4 adag petrezselymes újburgonya, vagy burgonyapüré
A Spárgával, sajttal töltött csirkemell elkészítési módja:
A kiklopfolt csirkemell filéket sózd, borsozd. A meghámozott spárgát sós, cukros vízben, melybe egy darab vajat is dobsz, főzd meg. 1 szál spárgát és egy csík sajtot tegyél minden csirkemell filére, majd feltekerve csavard egy-egy szelet baconszalonnába. A sütőt hevítsd 200 fokra, s abban kb. 20 perc alatt süsd készre a csirketekercseket. Ha kész, a maradék spárgával és burgonyával tálald.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. máj. 1. 09:51
A spárgával, sajttal töltött csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.