Sony Ericsson W595-ra hogyan kell fájlokat tenni? (tudásbázis)
Szia!
Játékot az others mappába kell rakni. Képet pictures és így tovább. Be tudod állítani a telón azt,hogy rögtön a memóriakártyára mentsen mindent. A sz.gépen elvileg látnod kell a teló memóriáját és a memóriakártyát is ( külön meghajtóként).
Sziasztok, kaptam egy Sony W595-ös mobilt, és nem tudom hogy kell fájlokat rá tenni. Van hozzá adatkábel, bedugom, de egyszerűen nincsenek olyan ikonok, amibe bele lehetne húzni a fájlokat. Feldobja a telós ablakot,mikor csatlakoztatom, (audio,photo,music..meg egy két dolog szerepel benne..) mikor a gépről áthúzom, beleteszi, de a mobilon mégsincs ott, hiába nézem, nemtalálom hogy hova teszi, illetve. még azt se tudom hogy kell egyáltalán feltenni hozzá adatot. Vki tud segíteni? játékot akarok feltenni, meg képeket.
másik mobilra simán fel tudtam tenni ezeket, erre nem tudom. valakinek van ilyen telója, és tett már rá vmit?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek Sony Ericsson w300i Walckman mobilja? Várom a tapasztalataitokat!
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Sony Ericsson Xperia X10 Mini-véleményeket kérek
- Sony Ericsson telefonosok válaszolnátok egy kérdésemre?
- Hogyan lehet wordben és excelben fájlokat illetve egész mappát mások számára láthatatlanná tenni?
- Sony Ericsson készülék (régi) SIM kártyáját át lehet tenni kártyafüggetlen okostelefonba?