Sony Ericsson Xperia X10 Mini-véleményeket kérek (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Kaptam egy Sony Ericsson X 10 mini telefont. Készítettem képeket, de véletlen kitöröltem őket. Visszatudom valahogy állítani, vagy ilyenre nincs lehetőség a telefonoknál?
Köszönöm!
Sziasztok!
tegnap kaptam egy xperia x10 mini prot,minden müködik rajta,de sms-t nem tudok küldeni.Fogadni fogadja az sms-t is a hivást is.
Mi baja lehet?
Sziasztok!
Az én barátom tegnap vett egy x minit, és 2 gigás kártya volt benne...
Amikor bekapcsoltuk, akkor az sd kártya adatainál csak 1,24 giga szabad terület volt írva...
Ezek szerint 760 megabájtot foglalnak egyéb dolgok?? Akkor az már nem tisztességes, hogy 2 gigás sd kártyával hirdetik...
igaz, hogy bővíthető 16 gigáig, de az a pár száz megabájt, ami maradt a zenék, stb... feltötése után, lótúró az okos telefonhoz...
Szerintem a párosítás úgy megy, mint másik telefokon, hogy megkeresi, majd kéri a kódot, ami a telefonok gyári beállítású kódja, általában 4 darab nulla a sony ericssonnál, de minden telefonnál más-és más, meg kell kérdezni az ingyenes ügyfélszolgálattól, ők készséggel segítenek...
Szóval megkeresi a telefon a másikat, és akkor kéri a kódot, de nem mindig, a másik telefon megkérdezi, gondolom, hogy fogadja-e az adatot, igen, és már megy is...
Tudja valaki, h hogyan kell a Sony Ericsson Xperia X10 Mini-vel Bluethoothon kuldeni???
Mert csak azt írja ki, h párosítva a másik telefon, de nem csatlakoztatva.
Segítsetek aki tud!!!
Elore is koszi!!!!!
Koszonom a segítséget!!!
Még szerencse h én sima Minit rendeltem.:)))
Holnap már kezembe is van!!!:)))
Nekem x10 mini pro-m van/csúsztatós/
A sima mini "csak" 3megapixeles, nincs külön billentyűzete. :D
Én imádom :D csak az elején órákat szenvedtem vele, hogy bluetooth-on egyáltalán hogy kell küldeni, meg fogadni.. Meg 2-3 naponta max. tölteni kell. Ennyi a hátrány.. Egyébként szupeeer :D
KOszi!!!
Már megijedtem, h ez, mert nekem nem olyan kell.
Sziasztok!!!
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt a telefont szétlehet csúsztatni, hogy ki jonnon a billentyuzet???
További ajánlott fórumok:
- Melyik mobiltelefont ajánlanád nekem? Elsősorban Sony-Ericsson Xperia X10, Sony-Ericsson W100 Spiroról várnék tapasztalatokat
- Sony Ericsson Xperia neo V telefon van valakinek? Tapasztalatok?
- Sony Ericsson Xperia X10 mini
- Memória kártyát hol tudnék jó áron, de újonnan vásárolni Budapesten? (SonyEricsson Xperia Mini-be kellenne)
- Sony Ericsson Xperia X8...
- Neked tetszik a Sony Ericsson Xperia Arc S fehér színben?