elvira! Az x10 mininek beépített, míg a pro változat ebben is külömbözik, cserélhetö az akksija. Nem ugyanaz a 2 teló... Tudod a szezon és a fazon tipikus esete...
Nekem x10 mini pro-m van, de amiket írt cicanilla...kicsit vicces:) Miért ne lehetne kivenni az akksit? Minden telefonból ki lehet venni az akksit, szóval ezt nem is értem:)
Az eleén nekem is telefonálás közben voltak problémái, visszavittem, frissítették a telefont, és azóta is működik normálisan, semmi problémája nincs.
Egy kollégámnak van, ő panaszkodik, hogy csak egy napot bírja az aksija. Anyukámnak is van, de már "eladósorba került", mivel olyanokat csinál, hogy beszélgetés közben kikapcsol. Persze, lehet, hogy ezek egyéni problémák, de én még jót nem hallottam erről a telóról. Jah, még annyi, hogy az akkumulátort nem lehet kivenni és kicserélni, ha valami baja van, mert egybe van építve a telefonnal (ezt is hallottam, konkrétan nem néztem meg).
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.