Sony Ericsson Xperia X8... (beszélgetés)
6. 3697406b65
2011. szept. 18. 19:31
Szia!
Nekem még csak 2 napja van ez a fajta telcsim, de már most imádom:)
Én is olvastam erről az aksi dologról, de nem érdekel ha 1-2 naponta tölteni kell:)
5. tavaszilány
2011. szept. 14. 20:49
Az okostelefonokat gyakrabban kell tölteni, mert az alkalmazások jobban fogyasztják...Nekem is x8-am van, imádom, nem recseg, semmi baja sincsen..vedd meg nyugodtan.
4. Szöszykeh
2011. szept. 14. 20:20
Ilyenem van, tényleg gyorsan merül a "butatelefonokhoz" képest, de nins vele baj, csak 1-2 naponta tölteni kell. Mondjuk használom is rendesen:D Semmi baj sincs a hanggal. Szerintem vedd meg, nagyon édes kis telefon, nekem semmi bajom sincs vele
3. katus3
2011. szept. 14. 20:02
Sziasztok! Nekem is van,én nagyon szeretem, hibátlan. Az aksival sincs semmi baj, és nem recseg egyáltalán. Szerintem nyugodtan vedd meg,én nagyon meg vagyok vele elégedve.
2. Kriszti0711
2011. szept. 13. 22:15
Nekem ilyenem volt, az aksi tényleg nem bír sokat. A hanggal nem volt probléma és nagyon jó képeket csinált! Én szeretem, szerettem...
1. 7538640561
2011. szept. 13. 22:10
Valakinek van valamilyen tapasztalata?Véleményeket várok.Sok helyen olvastam,hogy az aksi nem valami húdeerős....és hogy a telefonálás kárára mentek a multimédiás tulajdonságai,recseg a hang stb...De nekem nagyon tetszik külsőre...Érdemes vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Sony Ericsson Xperia X10 Mini-véleményeket kérek
- Melyik mobiltelefont ajánlanád nekem? Elsősorban Sony-Ericsson Xperia X10, Sony-Ericsson W100 Spiroról várnék tapasztalatokat
- Sony Ericsson Xperia neo V telefon van valakinek? Tapasztalatok?
- Sony Ericsson Xperia X10 mini
- Memória kártyát hol tudnék jó áron, de újonnan vásárolni Budapesten? (SonyEricsson Xperia Mini-be kellenne)
- Neked tetszik a Sony Ericsson Xperia Arc S fehér színben?