Van valakinek Sony Ericsson w300i Walckman mobilja? Várom a tapasztalataitokat! (tudásbázis)
Nekem wan vasárnap kaptam eddig nagyon tetszik
A kijelző nem 1 nagy dobás dehát nem is ez a telefon erőssége amire tervezték az a zenélés és ezt jól csinálja.
Szia!
Nekem Sony Ericcson W810I-m van. Ha Sony Ericcsont szeretnél venni, vedd figyelembe hogy betű utáni szám minnél nagyobb legyen, mert annál többet tud.
Nekem rengeteg kép, téma, játék, csengőhang és mp3 fér rá. Már felraktam mindent amit akartam és még igy is egy csomó helyem van. :) Samsungom is volt, de nem tetszett. A tudása, a gombjai, a nyithatósága nagyon tré volt. Ráadásul e-mailt sem tudtam vele írni 60 karakternél többet...
Háát mindenkinek nagyon köszönöm! Nem e mellett döntöttem végülis, mert alkalmam nyílt közelebbről ma megszemlélni egy ilyet, és nekem túl nehéznek tűnt! A gombjai sem tetszenek, és a színe sem, mikor világít! Sárga, brrr!
Így a Samsung sgh-e250-es lett végülis! Azt is nagyon dicsérték, ígaz az csúszkás, de jó!
Hát elválik! Ha mégsem, akkor majd váltok legközelebb!
Köszi mindenkinek a tanácsot!
Szia!
Nekem egy éve van ilyen telefonom. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Előtte Motorolám volt.
CD van hozzá, sok zenét töltöttem rá a számítógépről, amit utána persze csengőhangként is alkalmazhatsz.
A fényképezője nem nagy szám, szerintem a csengőhangok is lehetnének kicsit hangosabbak. Ezektől eltekintve csak ajánlani tudom, nekem bejött. A rádiója tényleg jó.
Olyan rendes vagy, tényleg!
Az igazság az, hogy én pannonos vagyok, és mivel üzleti csomag lenne (csak telefont veszek sim nélkül), így 6.600.-Ft kell csak érte fizetnem! És van hozzá füllhallgató, meg usb adatkábel, amivel a számítógéphez csatlakoztatható! Telepítő cd van-e hozzá? Nem tudom, de gondolom!
Köszi! Hát pont ettől félek én is, hogy nehezen fogom megszokni a kezelést! Én samsungos vagyok! Kb. 3 éve! Előtte NOKIÁM volt, de nem szerettem!
Most is inkább bármi felé hajlok, csak nem Nokia felé!
Egyenlőre a Sony tetszik!
Meg tetszene a samsung-sgh e250-es is, de nem akarok csúsztatható formát!
Nekem van, bár még nem sikerült nagyon belemerülnöm, de elégedett vagyok vele.
Egy bajom van: nem tudok kibékülni a betűkészletével és annak sorrrendjével. De én az elmúlt 6-7 évben Nokiás voltam, így nem csoda. Férjem pont fordítva van: ő Ericsson "fan" kezdetektől fogva. :)) Neki a Nokia betűrendszere nem jön be. Így ez valószínűleg megszokás kérdése leginkább.
Én egyébként kb. 2 hónapja vettem a T-Mobilnál 7.000.- Ft-ért.
Sziasztok! Most tervezek mobilt venni, és jónak tűnik a lentebb leírt márka, és típus! Csakhát eddig samsungom volt, így a menürendszerétől, kezelhetőségétől tartok!
Kíváncsi lennék van-e valakinek ilyen mobilja? Ha igen, milyen tapasztalatokkal, véleménnyel rendelkeztek?
Minden pozitív, és negatív is érdekel!
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Sony Ericsson Xperia X10 Mini-véleményeket kérek
- Sony Ericsson telefonosok válaszolnátok egy kérdésemre?
- Sony Ericsson W595-ra hogyan kell fájlokat tenni?
- Sony Ericsson Xperia neo V telefon van valakinek? Tapasztalatok?
- Sony Ericsson K550i és Samsung GT-S5620