Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek? (tudásbázis)
Akármi mást dugtam rá működött.
És nem jön fel semmi, nem ismerte fel.
És nem laptop! :-)
De nekem már korábban is volt gondom Nokia Pc Suite-tal, igazából már megoldódott, mert másik gépen jó volt, csak nem értem, miért.
hát az egy usb port, esetleg megpróbálhatsz rádugni egy mp3-lejátszót vagy egy digitális kamerát, hogy azzal megy-e
amikor bedugod, fel se jön a jobb alsó sarokban a buborék, hogy "új eszköz", vagy "nem sikerült telepíteni az usb eszközt" vagy valami üzenet?
ez egy laptop?
Ugyanazzal a kábellel másik gépen ment. Azóta ezen a gépen nem próbáltam.
De hogy a gépen hogy nézzem meg, hogy mit kavart össze....???
megtörhetett a kábel is, illetve a gépen valami baja lehet az usb portnak is
esetleg a telefonon letiltódott az adatátvitel (nincs a telón valami kapcsolódási varázsló? szerintem van)
ezek kizárására meg kellene próbálni 1. az egészet egy másik gépen/laptopon 2. ugyanezen a gépen megnézni, hogy az usb portok valami más eszközzel működnek-e.
megtaláltam, de nem lettem okosabb vele
most írtam a sony ericssonosoknak e-mailt, aztán remélem válaszolnak! De ha jutok valamire akkor szólok
NEkem meg most sajna mennem kell mert kisfiam felkelt és éhes
Mégegyszer köszi nektek!!!!
Majd még este jövök
na kész én feladom
uninstalláltam, aztán ujraindítottam, aztán újratelepítettem aztán újra ki-be kapcsoltam és a helyzet változatlan. Már próbáltam azt is hogy a számítógépbe hátul dugom be a kábelt, de semmi!
váááááá!!!!!
Mérges vagyok!!! :((((
mondjuk ha éppen írt valamit a telefonra, akkor az nem túl jó, ha közben megszakadt. ott eléggé begabalyodhatott valami a gépen.
pl biztos tudod, hogy bizonyos usb pendrive-ok konkrétan végleg tönkremennek, ha írás közben lehúzod őket az usb-ről. nem tudom, az sd kártyára milyen hatással van a művelet közbeni megszakítás.
amúgy a telónak semmi baja, ugye?
azért kapcsold ki és kapcsold vissza a telefont is
(gondolom, ismered a bill gates-es viccet)
Szia!
telepitő cd-d van hozzá?
szerintem tedd fel újra!
na most ujra töröltem, aztán újraindítottam, most letöltök
kiváncsi vagyok mi lesz
a nokia pc suite-tal jártam én is így, ami egy kalap ...
de egy másik (az én esetemben korábbi) verzió telepítése segített.
hátha az ericsson pc suite egy kicsit jobban van megcsinálva.
ne a meglevő tetejére telepítsd újra, hanem szedd le rendesen, újraindítás, visszatevés, utána telócsatlakoztatás.
és az új verziót tedd fel, ami a linkemen van, hátha neked régebbi volt, és az új segít valamit. (persze nem írtad a verziód, úgyhogy nemtom.)
pc suite telepítve van
most raktam fel újra de semmi
1. távolítsd el a számítógépről a Sony Ericsson Pc Suite alkalmazást
(Start menü, vezérlőpult, programok telepítése és törlése, megkeres, eltávolít)
2. indítsd újra a gépet
3. telepítsd újra a szoftvert, miután innen letöltötted:
4. ha kéri, indítsd újra a gépet
5. kapcsold ki-be a telefont és csatlakoztasd a géphez.
PC Suite
azzal ismeri fel!!!!!!!!!!!!!
Az enyémet felismeri, de pont tegnapelőtt szenvedtünk Nokiával. Felraktuk a PC Suite-ot (nekem korábban is voltak problémáim a programmal, mert egyszer felismerte, egyszer nem), amiről át akartuk rakni az adatokat egyből felismerte, megvolt a másolás, aztán rárakom az újat, azt is egyből, de nem volt rajta a hátlap, kiesett az aksi, így megszakadt a másolás. Utána 4 órán keresztül kipróbáltunk mindent, uninstall, gyári beállítás visszaállítása, korábbi verzió...semmi. Aztán másnap másik gépre rákötöttük, egyből felismerte...nem tudom, mi lehet az oka.
De ha valaki tudja a magyarázatot....
K 640-es telefonom van és eddig rá tudtam kötni a számítógépre, de mostanában nem sikerül, pedig fel kellene raknom néhány dolgot. Azt írja ki hogy az usb eszköz nem lehet felismerni
szóval ott van vmi info, de illesztőprogi kéne
pedig telepítve van az a cd, amit a telóhoz adtak
szerintem szedd le a szoftvert (telefonost), vedd le a telefont, tlepítsd újra a szoftvert, és ha minden jól megy akkor talán működni fog.
nincs valami hibaüzenet?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Vodafon858 smart telefonomat miért nem ismeri fel a számítógép?
- Mit állítsak be a számítógépen, hogy a telefonom levő képeket infrán áttudjam küldeni? Sajnos nem boldogulok...
- Kisfiam letörte a Sony Ericsson w350-es telefonom flipjét. Lehet rá külön venni valahol?