Hogyan lehet wordben és excelben fájlokat illetve egész mappát mások számára láthatatlanná tenni? (tudásbázis)
Megtalálnád :)).
Vagy próbáld ki az internetes tárolást, amit valamelyik korábbi hozzászóló írt.
Köszi a hozzászólásokat. Az elrejtéssel az a gond, hogy és sem taláom meg... :D Hogy tudom megtalálni? :)
Az IT-s kollégák Németországból irányítják a rendszert, és nem könnyű velük megértetni a dolgokat, így ezt akkorra hagyom, ha tényleg nincs más megoldás... :S
Eddig mindent a C meghajtóra mentettem, de ez sem megoldás, mert mi van, ha elszáll a gép?
na igen :-( akinek kettő bal keze van
jobb gomb , jó lenne megtanulnom, széna, szalma :-)
:-) nekem sikerült a mappavédelem
bal gomb, tulajdonságok, biztonság,
olyan sikeres, hogy még én sem tudom olvasni :-)), egy progi van ide eldugva, a lényeg az volt, véletlen se legyen törölve
A legegyszerűbb lenne, ha csinálnál egy mappát ott és megkérnéd az IT-t, vagy a meghajtó karbantartóját, hogy csak neked legyen hozzáférésed ahhoz az egy mappához.
Ha ez nem megy, akkor a word dokumentumot és az excelt is le lehet védeni jelszóval, de megnyitni meg fogja tudni így is, tehát látja, hogy mi van benne, de nem szerkesztheti, ezért el kell rejtened a tartalmat is. Wordben nem tudom fejből hogy megy, exceltben elvileg le tudom írni privátban, ha kell.
De mondom, próbálj meg a karbantartóval titkosítani egy mappát és abban tárolni az ilyesmit, ha máshol nem tudod.
További ajánlott fórumok:
- Bevallom élvezem a láthatatlanságot amit a kövérségem okoz....
- Facebook - profil láthatatlansága
- Egymás alatt vannak nevek a Wordben. Szeretném sorrendbe tenni őket, úgy mint az Excelben lehet. De itt a Wordben hogy kell?
- Volt valakinek láthatatlan fogszabályzója?
- A Facebookon hogy lehet láthatatlanná tenni magam, hogy ne lássanak a többiek?
- Hol tudom beállitani a Facebookon, hogy mások számára láthatatlan legyek?