Volt valakinek láthatatlan fogszabályzója? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Árat esetleg tudsz írni,mennyi volt össz-vissz kb. és,hogy kinél voltál?Köszike,(én még előtte állok)
Sziasztok:)
Nem tudom, mennyire aktuális még a téma, de nekem kb 2 évig volt ilyenem. Az elején fura volt de gondolom ha kívül lenne az is fura lenne. Az volt a jó benne, hogy nekem nagyon összevissza fogaim voltak, de kb januárban tették fel, és márciusra már tökéletesen nézett ki. (pedig sok helyen voltam előtte, mindenhol azt mondták, hogy ki kell húzni legalább 4 fogam, itt nem) Utána még hordani kellett majd 2 évig, gondolom, hogy véglegesedjen vagy ilyesmi, de tök jó volt, mert úgy néztem ki 2hónap alatt, mintha kész lenne az egész. Én csak ajánlani tudom:)
hat ha elfelejted betenni, akkor senki sem latja hogy hol hagytad ;)
:D
Konkrét tapasztalatoknak örülnék...
Köszönöm mindenkinek aki ír!
Lingual vagy hogy hívják.Az érdekelne,hogy azzal kb mennyi ideig tart a fogszabályozás illetve hogy utána milyenek a fogak?
Mert ugye belülre vannak ragasztva kis "izék" és ha azt levsezik utána hogy néznek ki?
További ajánlott fórumok:
- Kinek mennyire volt hatásos a sok évvel (pl.: 10-15 évvel) ezelőtti rögzített fogszabályozás?
- Volt valakinek fogszabályzója idősebb korban(20+ évesen)? mennyire használt?
- Gyors fogszabályzás 6-12 hónap alatt...valakinek tapasztalat?
- Rögzített fogszabályzó levétele után volt valakinek problémája?
- Van valakinek tapasztalata a "gyors fogszabályozással" kapcsolatban?
- Invisalign - láthatatlan fogszabályozás. Mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?