Sokáig azt hittem, az őz hím párja a szarvas :) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
meg vagyok már itt kutyulódva, teljesen felborult az eddigi tudásom ennyi okos hsz. által.
semmit sem értek, a legjobbak a plüss állatok.-)
Nostenymacska?
Hat az nehezen lesz b*zi maximum le$$bikus.
Mellesleg azt sem csodalom. A macskaknak faj a dugas mert a himnek tuskes a farka. Meg a legtobb allatnak is. Csak osztonbok csinaljak de faj. Nem csodalom ha eszhez tertek es kinyaltak egymast😂😂🐈🐈⬛
Nálunk egy időben nősténymacska többlet alakult ki és egy részük b*zi lett.
Aztán néhány kan helyretette az indentitásukat.
Tk jobb volt a kismacskadömpingnél.
Minden fijjjjú sete suta a pályafutása elején..-)
aztán van néhány, aki idővel kinövi.
Igen, a Disney kavarta össze a szezont a fazonnal, mert Bambi eredetileg őz, de mivel az US-ában nincsenek őshonos őzek, csak szarvasok, így Bambit átalakították azzá, amit ők ismernek. Ennek következtében gyerekkoromban én is azt hittem, hogy az őz a lány szarvas...
Mondjuk az Öreg néne őzikéje miatt meg azt hittem, hogy a sete a fiú, a suta pedig a lány őzgida 🙈 Ma már tudom, hogy csak őzsuta van, de őzsete nincs 🤣
Te, mindenhonnan hiányoztá..!?
Ejj..! Tegyerekmá!
Nálunk a kutya és a macska is azt hiszi. Mindkettő kan. A macska néha menekül, néha provokálja a kutyát.
Együtt nőttek kölyök koruktól.
Én is :D Olyan cuki, "baba" fehe van az őzikének, a szarvasnak meg... nem annyira.
A Kisfiam bölcsis korában meg volt győződve, hogy kakasból is van fiú és lány :) (fővárosi gyerek)
Ax erdesz csaladbol szarazon erdesz sogorom sem fejemben volt tiszta elsore.
De "erdesz bacsi" professor szerint nem hiaba emiatt. Csak azt jelenti, hogy a gyerek olvasott.
További ajánlott fórumok:
- Széles vádlira hol lehet dupla szárvastagságú terdig érő női csizmát kapni?
- Kaptam két kiló szarvascombot, mit készítsek belőle?
- Mit kezdhetnék egy gesztenye nagyságú szarvasgombával?
- Érdemes-e szarvasi, porcelán kiöntős (Seherezádé tipusú) kávéfőzőt venni?
- Kezdik a bőgést a szarvasok, este nem jár senki a hátsó...
- Keresek meséket, mondákat, amelyekben szarvas szerepel. Csak a Csodaszarvast tudjuk. Aki tud valamit, kérem segítsen!