Kezdik a bőgést a szarvasok, este nem jár senki a hátsó... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Városban lakunk, egy zsákutcában. Az utca végén kiskertek, mező van.
Medve talán nem jön, de őz, szarvas van bőven. Az utcába nem jönnek be, valamikor nagyon régen egy őzike tévedt be, őt a vadászok befogták és visszavitték az erdőbe ha jól emlékszem.
Az én kertem vége is az erdőben van. Egy un. garádja választja el (majd lesz kerítés). A kukoricára bejárnak a fácánok, őzek, vaddisznók.
Egyszer hallottam az erdőből egy dobbantást, mintha egy ló dobbantott volna. Lehet, hogy szavas jött fel eddig.
De majd lesz egy szép kuvaszom és nem kell betojni a kertben.😀
Jól gondold meg mit kívánsz!
Nálunk a tanyán ahol húgom él, 1-1,5 hónapja még kígyó probléma volt, most komoly sakál probléma van. Előtte róka gond volt, meg béka, borz, patkány, nyest, vadcicc, a lovakat ijesztgették az őzek. Hát most a kígyó és a sakál kicsinált mindent.
A nyaralónk Duna parton a Gemencben van, a szarvasbőgés tök jó, meg a mókus ahogy rejti el a diót a föld alá, aminek hála megérkezett a vadröfi család a portára, feltúrtak mindent, nem volt annyira vidám. Ahogy a redőnytokból az arcomba bámuló denevéren is fennakadtam picit, vagy a kullancsoktól hemzsegő bokrokon, amihez képest a szúnyog invázió eltörpülő probléma. Mindegy most a víz jön, idén harmadszor 😕
Az itthoni kert többet ér a város közepén, igaz ide meg egy vakundok tévedt be pár hete, ő szórakoztat minket.
Az igaz unalom az nincs.
Aztán majd jön a barcogás!
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Gyerekek, akik most kezdik az első osztályt
- Akik most kezdik vagy nemrég kezdték a lombikot!
- Akik kezdik egyre jobban utálni az embereket!!!
- Akik 2009 októberében kezdik a próbálkozást
- Mikor kell és mikor kezdik a gyerekek kimondani az "r" betűt?