Segítsetek! Nagyon hullik a hajam. (beszélgetős fórum)
a stress rengeteg gondot tud okozni.orulok,hogy most jol vagy es elmult a hajhullasod!
Ez tavalyi posztom volt. De nekem azota halistennem elmult. Ugye az orvosok sehol semmit nem talaltak aztan iden januarban kiszalltam egy nagyon narcisztikus mergezi kapcsolatbol kb marcius fele megszunt a hajhullasom 😁 vegig a stressz es a szorongas okozta ezt eveken keresztul…. Nem gondoltam volna. Nezz melyebben magadba a lelkedbe .
olvasram rola,hogy okozhatja akar hormonproblema,vagy pajzsmirigytul tengese is........
Sziasztok!
Ugyan ìgy vagyok...
Mondjuk èn màr elvesztem abban mi a napi ès mosàs fèsülès utani normàl hullàs...
Mindent bejàrtam màr magàn uton plusz a sok vèrvètel szintèn magàn laborba...
Senki nem foglalkozik vele...
Alpicort pluszt kaptam ez az utolsò remènyem mert màr teljesen kivagyok.
Gyomorgörcs hajmosasnàl ès fèsülködèsnèl..
Persze mellette a sok vitamin kollagèn plussz hajvitamin több hònapja
Voltam vervetelen nagyon sokszor mar. Es tokeletes a vasam is . A osszes vitamin szintemet megnezettwm mindenem teljesen rendben van
vassal hogy allsz?mert ha nincs elengendo belole a szervezetedben szinten lehet oka a hajhullasnak.
Teljesen normal testalkatu vagyok . 168 centi 58 kg … sportolok , egeszsegesen eszek, scitec multivitamint szedek amiben rengeteg minden van , plusz c vitamint , cinket, kalciumot, magneziumot, szelet, kollagent. Rengeteg vizet iszok. Nem iszom alkoholt, nem cigizek. Voltam rengeteg kivizsgalason…. Mindenem tokeletes. Hormont is nezettem … tokeletes. Ket napja voltam dermatologian… nem talaltak semmit. Foggalma nincs senkinek mitol hullik ennyire a hajam. Meg most varok ket eredmenyt az egyik az epem mert kb 4 eve kivettek. Es fogorvoshoz is kell mennem meg 1 x mert mar ott is voltam 3 x a 3 ev alatt h megnezzek nem e amiatt hullik de semmi. Tenyleg nemtudom mar ….
Lehet olyat is kapni hogy szelen+cink egybe, ha még valami hiányod lenne :D Sovany vagy, vérszegény? Mert akkor tenyleg nem árt a vitaminkúra. ;)
Koszi elkezdem azt is szedni akkor bar tenyleg rengeteg vitamint meg mindent szedek . De kiprobalom 😄
Hogy a kettő közül melyik segített azt nem tudom. Szerintem a szelén.
Szelén tablettát kell szedni. Nekem is hullott nagyon régebben. De mióta ezt szedek meg omega3-at egyaltalan nem hullik.
Igeen sampomba cseppentem minden hajmosasnal majd 3 cseppet ma vettem meg hat kivancsi leszek. Hosszu hajam van de vagatok belole mindig hajgumizni hetente 2 x mikor edzeni megyek ss ennyi. Hajvasalot sem nagyon hasznalok csak ritkan stb nagyon ovom a hajam.
Az nagyon erős, tömény, de majd úgyis meglátod. Esetleg samponba néhány cseppet.
Hosszú hajad van? Lehet, hogy vágatni kellene a hosszából kicsit. Vagy ha használsz hajgumit, az nagyon rongál...
Igen a csalanteat sokaig hasznaltam en is fenyes es jo volt tole a hajam de ugyan ugy hullot. Most teafa olajat ajanlottak a hajamra megprobalom azt .
Sajnálom!
Régen az asszonyok csalánfőzetet készítettek, azzal öblítették le a hajukat mosás után.
Vannak samponok is hajhullásra...
Hogy milyen orvosokat kereshetnél fel az említettek után?
Lehet, hogy a háziorvosodat kellene megkérdezni. Vagy a fodrászodat.
Sajnalom. Nekem a vasam is jo…. Esetleg borgyogyasznal mar voltal? :)
Nekem vashiány miatt hullik. Minden lehetőséget végigjártam - a legtöbbet többször is -, keresztül-kasul vizsgáltak, de nem találták okát. És a pótlás is eredménytelen. :( 15 éve nincs megoldás.
haha köszi tényleg :D benéztem!
En a varga cseppelet hasznaltam zoldet is pirosat is sajnis semmit nem hasznalt
Én sem azt írtam, hogy azt írtad, hogy önmagában hatott.
🙃
Koszonom. Kulfoldon elek es itt maskepp mikodik sajnos minden de most amit ajanlottak az megoterapia a hajamnak . Plusz megyek teljesen test ver hormon … stb checkre …. Ami borzaszti dragaesz itt de muszaj. Koszonom a valaszokat
Én Forcapil kapszulát szedtem. Kb 1.5 hónap után már alig hullott a hajam, de ahogy abbahagytam a szedését lassan elkezdett újra hullani.
Én sem azt írtam hogy önmagában hatott... az összes felsoroltra értettem, hogy csodát tett.
Én is szedtem a Tricoveltet, önmagában nálam semmit nem ért.
Nekem is Alpicortot írt fel plussz valami immunerősítő tablettát meg Tricovel hajvitamint, nálam is csodát tett.
Bőrgyógyász.
Alpicortot fog felírni, én legalábbis azt kaptam, plusz még egy "készítős" hajszeszt. Gyorsan megállította a hajhullást, pedig nekem is évekig hullott (covidhoz nálam nincs köze)
Bőrgyógyász, én eleve azzal kezdtem volna.
Covid után rengeteg hajam hullot, adott cseppeket, gyógyszert, hajvitamint és helyrejött minden.
Nekem nagyon bevált a Varga cseppekből a zöld színű. Ezt a hajtövekre kell fújni és bemasszírozni, nekem pár éve ez állította meg a hajhullásomat.
Az egyik barátnőmnek is nagyon hullott a haja . A bőrgyógyászati szakrendelésen segítettek a problémáján .
Én egy jó belgyógyászhoz mennék, azok átfogóan meg tudják mondani, hogy mi az, amit meg kéne még nézetned, de persze az is lehet, hogy simán genetika...
További ajánlott fórumok: