Mit tegyek? Nagyon hullik a hajam. 16 éves vagyok és már alig van! (tudásbázis kérdés)
Lehet, hogy kicsit felborult a hormonháztartásod.
Ösztrogénhiány is okozhatja.
Amikor háziorvosnál, nőgyógyásznál vagy, említsd meg nekik, segíteni fognak.
a fog pedig sok problemat okozhat, de ezt mar a tobbiek le is irtak, es igazuk is van, de ha te csak kerdezoskodsz, es nem teszel semmit, akkor nem is veszed te ezt komolyan ..
bocs
Tudjatok mi allitja meg legbiztosabban a hajhullast?
A padlo.
Szia!
Bocsesz:-) Csak tudod, ma már annyi mindent kitalálnak...Amúgy így sem tartom valószínűnek, hogy segítene.
nem enni, kenni :-))))
hajpakolasnak jo a tojas
Szia!
Nyers tojást inkább ne egyetek!
És nem, nincs jó hatással rá.
Ha alultápláltság okozza a hajhullást, akkor csakis a megfelelő étrend segít.
Hullik a hajad?
Feltétlenül kérj egy időpontot a bőrgyógyászodhoz.
Ugyanis többfajta oka lehet. 16 évesen éppen megbolondulóban vannak az ember hormonjai, lehet azzal is gond. Lehet egy spéci gomba a fejbőrön, akkor arra gyógyszertári spéci sampont ajánlanak.
De ne kísérletezgess, 18 év alatt hamar kapsz időpontot. Ezt szakemberre kell bízni.
( Egyik lányomnak kicsi korában nagyon vékony szálú haja volt, s kevés is. Az ekcémájával vittem a bőrgyógyászhoz. Aki meglátva a fejecskéjét ezt mondta: Ez a gyerek valószínűleg tejallergiás és van egy bölcsiben beszerzett spéci gombája is. Beszereztem a sampont, s elindítottuk a tejallergia vizsgálatot. A haja besűrűsödött és sötétebb tónusú is lett.)
Sok sikert!
Áthelyezte Hoxa vagy Speedz :-)
Na akkor megnyugodtam, azt hittem, a szemem káprázik.
De komolyan szamolj be nekunk, hogy voltal-e orvosnal!!! :)
Nagyon fontos a fogak egeszsege, sok bajt meg lehet vele elozni, akar fogakat is meg lehet menteni, ha idoben mennek orvoshoz!
öööö......... én ezt nem értem! sorry !!!
????
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Nagyon sok diétát probáltam de sikertelenül. Folyamatosan éhes vagyok, mit tegyek?
- Egyedül vagyok a munkahelyemen és nagyon félek, hogy bejön egy gömbvillám ide. Mit tegyek?
- Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek?
- 23 vagyok és nagyon ráncos a szemem alatt. Mit tegyek?
- Nagyon ideges vagyok és feszült, mit tegyek?