Mennyire normális, hogy hajfestés után nagyon hullik a hajam? (tudásbázis)
Nem biztos, hogy hullik a hajad.
Lehet, hogy a világosítástól letörik. Figyeld meg, hogy nincsenek- e pici letört hajszálaid?
12 -es oxyt keverni szőkítőporhoz, kész hajterrorizmus. A Palette nagyon makacs, erős festék, csak ollóval lehet megszabadulni tőle.Csodálom, hogy ezt a fodrászod nem tudja.
A levendulaolajos bedörzsöles nekem is segített, amikor hajfestés után égett, viszketett a fejbőröm.
Te írtad, reméltem, legalább te érted :DD
"A debreceni szerintem nem jó olajat tenni, jobb, ha szellozik."
Panarom, vagy Primavera olajakat ajánlom, én csak ezeket haszálom, garantáltan tiszták, és első lepárlásúak, van benne hatóanyag.
Ezt még nem próbáltam, de teszek vele egy próbát, mert van egy még nem begyogyult égett seben.
Debreceni? Ezt értenem kellene?
Ha megégette, akkor terápiás tisztaságú orvosi levendula olaj fog segíteni. Azt a sebbe is bele lehet kenni, és szinte nyom nélkül gyógyul. Nálunk mindig van itthon, múltkor rám fröccsent a forró olaj, egy perc múlva eltűnt a fájdalom, és nincs nyoma.
De ki a fene az a debreceni? :D
Ez a kedves válasz jusson majd eszedbe, amikor neked válaszolnak hasonló stílusban. Kegyetlenek az emberek, mi? ;o)))
Nati, vegyél egy üveg hidegen sajtolt kókuszolajat - azt, amelyiknek kókuszillata van -, bármelyik normális bioboltban kapsz. Minden este a hajad teljes hosszára tegyél annyit, amennyit a haj beszív. Nem valószínű, hogy tlejesen helyrehozza, de nagyon sokat tud rajta javítani. A fejbőrödet is jó alaposan masszírozd be.
Tönkretette a hajad a világosítás. :(
Kenhetsz rá bármit, sajnos nem lehet helyrehozni.
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz a fejbőröd miatt.
A hajad meg vagy hagyod lenőni, vagy letúrod kopaszra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Nagyon hullik a hajam. 16 éves vagyok és már alig van!
- Nagyon hullik a hajam, nem tudom mit csináljak!
- Nagyon hullik a hajam. Milyen szakrendelésekre menjek ezzel? Vérvétel és házidoki után.
- Segítsetek! Nagyon hullik a hajam.
- Nagyon hullik a hajam, mitől lehet?
- Nagyon hullik a hajam, mitől lehet ez?