Savanyúkáposzta leves 2. recept


0,5kg savanyú káposzta
2-3 marék szárított vargánya
8-10 gerezd fokhagyma
2db krumpli
ételízesítő,bors,keménymag
Rántáshoz:kevés olaj,liszt,pirospaprika
A Savanyúkáposzta leves 2. elkészítési módja:
A gombát be áztatom ha nagyon savanyú a káposzta azt s egy kicsit átmosom,minden hozzávalót belerakok és vízzel felengedem, mikor kész,/kb.60perc/ megcsinálom rá a rántást,Azzal együtt is még 10-15 percig forralom.
Aki szereti a savanyúkáposztát biztos ízleni fog.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: JUL17, 2007. dec. 23. 16:38
A savanyúkáposzta leves 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.