Fojtott-hús recept


50DKG comb/sertés/
2-3db füstölt hús/csontos is lehet vagy oldalas/
1 kg krumpli
6-7DB vöröshagyma
1 kávéskanál ételízesítő
bors
köménymag
1 nagy doboz tejföl
A Fojtott-hús elkészítési módja:
A füstölt húst és a sertés combot olajozott tepsibe rakom. Ráteszem a felkarikázott hagymát úgy ,hogy teljesen elfedje a húst,beszórom fűszerekkel majd végül a karikázott burgonyát is rárakom.Egy kevés vizet is öntök alá. Majd az egészet légmentesen lefedem /alufólia/Sütőben megsütöm és frissen tejfölel tálalom savanyúság is illik hozzá.
Hasonlóan készül mint a rakott krumpli.A lényeg ,hogy lefedve süssük meg.Ez mindenfélének mondható de,hogy nem kalóriaszegény az biztos.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: JUL17, 2007. okt. 17. 20:00
A fojtott-hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.