Sajtpaplanos csirkemell recept


Csirkemell(egy adagra 2 szelet)
Főzőtejszín 0,5 liter
Reszeltsajt
2 db tojás
Fűszerek:só,bors,
kevés olaj vagy margarin
liszt
A Sajtpaplanos csirkemell elkészítési módja:
A szeleteket befűszerezzük,lisztben,tojásban, reszeltsajtban megforgatjuk,majd zsiradékkal kikent tepsibe tesszük. Körbelocsoljuk a tejszínnel,s a maradék reszelt sajtot ráhintjük. Közepesen meleg sütőben aranybarnára sütjük. Burgonyapürével tálaljuk. Bátran próbáljátok ki! Jó étvágyat!
Ha a pikánsabb ízeket szeretitek,panírozás előtt mustározzátok meg a husit!
Ha a tejszín nagyon sűrű,kevés tejjel vagy vízzel hígítható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Preszter Gabi, 2009. júl. 27. 19:33
A sajtpaplanos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.