Sajtos tejszínes csirkemell recept


csirkemell,
tejszín,
sajt,
tojás,
liszt,
egy kevés só,
bors ízlés szerint,
tepsi kikenéséhez vaj
A Sajtos tejszínes csirkemell elkészítési módja:
A húst vékonyam felszeleteljük, megmossuk,a sajtot lereszeljük. A húst rendes panírozás szerint készítjük, de itt nem zsemlemorzsába, hanem a lereszelt sajtba hempergetjük a husikat. Tűzálló tálat vagy tepsit kivajazunk és belerakjuk az így elkészített husikat.Betesszük a sütőbe és addig sütjük amíg a sajt elkezd pirulni a tetején.Ekkor hozzáöntkük a főzőtejszínt és és 10 percig készre sütjük.Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 2. 10:09
A sajtos tejszínes csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.