Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sajtos-sonkás macskafej recept

Sajtos-sonkás macskafej recept

A Sajtos-sonkás macskafej hozzávalói:
Szendvicskenyér,
vaj,
sonkaszeletek,
trappistaszeletek,
metélőhagyma,
paprika,
néhány szem fekete olívabogyó,
ketchup,
mentalevél.


A Sajtos-sonkás macskafej elkészítési módja:
A szendvicskenyerekből macskafej alakú kenyeret vágok ki. A szeleteket megkenem vajjal. A sonkából és a sajtból szintén macskafejeket vágok ki, melyeket középen szimmetrikusan elfelezek. A kenyérre egy-egy fél sajtot és sonkát fektetek. Orrának és a két szeme helyére egy-egy pötty ketchupot teszek. A mentalevelekből ovális szemeket vágok ki és a helyükre teszem, majd a közepükbe egy-egy félbevágott fekete olívabogyó kerül. Az orr alá paprikából vágott íves csík lesz a szája, az orrba beleszúrt snidlingdarabok pedig a bajsza. Kép a naplóban!:)


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sajtos-sonkás macskafej elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook