Sajtos-sonkás macskafej recept
A Sajtos-sonkás macskafej hozzávalói:Szendvicskenyér,
vaj,
sonkaszeletek,
trappistaszeletek,
metélőhagyma,
paprika,
néhány szem fekete olívabogyó,
ketchup,
mentalevél.
A Sajtos-sonkás macskafej elkészítési módja:
A szendvicskenyerekből macskafej alakú kenyeret vágok ki. A szeleteket megkenem vajjal. A sonkából és a sajtból szintén macskafejeket vágok ki, melyeket középen szimmetrikusan elfelezek. A kenyérre egy-egy fél sajtot és sonkát fektetek. Orrának és a két szeme helyére egy-egy pötty ketchupot teszek. A mentalevelekből ovális szemeket vágok ki és a helyükre teszem, majd a közepükbe egy-egy félbevágott fekete olívabogyó kerül. Az orr alá paprikából vágott íves csík lesz a szája, az orrba beleszúrt snidlingdarabok pedig a bajsza. Kép a naplóban!:)
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: 95a0f7ade3, 2009. júl. 20. 09:47
A sajtos-sonkás macskafej elkészítési módja és hozzávalói.