Töltött burgonya tojással recept
A Töltött burgonya tojással hozzávalói:8 burgonya
1 kk köménymag
20 dkg edámi sajt
1 cs petrezselyem
1 kanál margarin
8 tojás
A Töltött burgonya tojással elkészítési módja:
Hozzáadás a kedvencekhez Hasonló receptek 6 hamm!! "Hamm"-al adhatod tudtára a szakácsnak és a többieknek, hogy ez az étel tetszik neked... Meghamizom! Előkészítési idő: 00:15 Főzési idő: 00:40 Adag: 4 adag A burgonyákat alapos mosás után feltesszük főni a köménymaggal héjastul. Közben kikenünk margarinnal egy jénait. A sajtot megreszeljük. Ha a burgonya megfőtt, akkor hűlni hagyjuk. Ha már kihűlt, akkor a burgonya kalapját levagdaljuk és a belsejét kiskanállal kivájjuk. A vájadékba pici margarint, csipet zöldet és reszelt sajtot teszünk. Beleütjük a tojásokat, a tetejüket a maradék sajttal megszórjuk , a maradék burgonya kaparékot közéjük rakjuk és a sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: 95a0f7ade3, 2009. júl. 17. 08:46
A töltött burgonya tojással elkészítési módja és hozzávalói.