Pulykaragu zöldséggel recept


50 dkg pulykamell,
5dkg olaj,
1 közepes fej hagyma,
1 evőkanál liszt,
3 sárgarépa
20 dkg kukorica,
20 dkg vörös bab,
egy csokor petrezselyem,
1 evőkanál zöld bors,
só,
bors,
marhahúsleves.
A Pulykaragu zöldséggel elkészítési módja:
A kukoricát és a babot egy szitán leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és jól lecsöpögtetjük. A hagymát megtisztítjuk és durvára vágjuk, a petrezselymet megmossuk és finomra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk és felvágjuk, a húst kis kockákra vágjuk. Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk és hirtelen átsütjük benne a hagymát és a húst, a liszttel megszórjuk sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a sárgarépát és együtt pirítjuk tovább. Felöntjük levessel, beletesszük a kukoricát, a babot, a petrezselymet és a zöld borsot, majd mindezt együtt fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 95a0f7ade3, 2009. júl. 14. 19:29
A pulykaragu zöldséggel elkészítési módja és hozzávalói.