Paradicsomos csirkemáj recept


50dkg csirkemáj
tészta(spagetti,orsó stb. ízlés szerint)
2 nagyobb fej hagyma
1 kisdobozos Aranyfácán sűrített paradicsom
olaj
bors, só, oregano
ízlés szerint vörösbor(ez el is maradhat)
A Paradicsomos csirkemáj elkészítési módja:
A tésztát sós vízben kifőzöm. A májat megmosom, felkockázom, vízben pár percig főzöm, de ez el is maradhat. Olajon a hagymát megdinsztelem, ráteszem a lecsöpögtetett májat, megborsozom, rászórom az oreganot és megpirítom.Amikor már majdnem kész, akkor ráöntöm a sűrített paradicsomot+ 2*annyi vizet, mint a paradicsom térfogata, sózom és öntök rá egy pici bort. Jól kiforralom.
Én szeretem hidegen is , kenyérrel, kovászos uborkával.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicus72, 2009. júl. 14. 11:39
A paradicsomos csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.