Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Fokhagymás kapros krémsajt recept

Fokhagymás kapros krémsajt recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fokhagymás kapros krémsajt hozzávalói:
20 dkg házi sajt,
3 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál apróra vágott friss kapor,
1 teáskanál só.


A Fokhagymás kapros krémsajt elkészítési módja:
A fokhagymát jól elpürésítem a sóval (ez segíti a folyamatot), a kaporral és alaposan összekeverem a krémsajttal. Hűtőszekrényben legalább fél napig hagyom, hogy az ízek összeérjenek.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A fokhagymás kapros krémsajt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook