Gombás, sonkás omlett recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
A Gombás, sonkás omlett hozzávalói:
30 dkg csiperkegomba (Champignon),
5 dkg főtt sonka,
5 dkg Camembert sajt,
5 dkg vaj vagy margarin,
4 db tojás,
2 evőkanál tej,
só, őrölt fehér bors ízlés szerint.
A Gombás, sonkás omlett elkészítési módja:
A gomba héját lehúzzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camembert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. A tölteléket ráhalmozzuk. Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. júl. 16. 23:29
A gombás, sonkás omlett elkészítési módja és hozzávalói.