Sajtos-fokhagymás csirke recept

2 személynek:
6 db csirke felsőcomb
fokhagyma
só vagy ételízesítő
olaj vagy zsír
reszelt trappista sajt
A Sajtos-fokhagymás csirke elkészítési módja:
A csirkecombokat beletesszük a kiolajozott tepsibe. A combok bőre alá helyezzük a letisztított, félbevágott foghagymát, majd felöntjük a tepsit 1 dl vízzel, lefedjük alufóliával, puhára pároljuk. Ha megpuhult, levesszük az alufóliát, sózzuk. A combok tetejére 1-1 fokhagymát és reszelt sajtot teszünk, visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg a hús szép barna nem lesz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. júl. 27. 12:51
A sajtos-fokhagymás csirke elkészítési módja és hozzávalói.