Sajt nasi recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 350 kcal

A Sajt nasi hozzávalói:
25-dkg Trapista sajt és
bár mely kedvenc felvágott.


A Sajt nasi elkészítési módja:
Egy fazélba felteszek vizet forralni és a gyuródeszkára folpakotfeszitek,majd a nyujtót is elkészitem ami nem más mint 1-egyliteresborosüveg tisztára mosva,teleengedem rorróvizzel és szorosan bedugaszolom.Mikor forr a víz akkor 25-percre beledobom a sajtott és lefedem fedővel és elzárom a gázt alatta.Mikor letelt az idő kiveszem a sajtott és a forróvizes palackal elkezdem kinyujtani nagyon vékonyra.Sietni kell mert hamarszárad a sajt.Gyorsan ráteszem a felvágotat és elkezdem szorosan feltekerni mikor kész szoroasan rátekerem a fóliát is.1-óra a hűtőbe és lehet szeletelni ami nem fogy el azt a mélyhűtőbe kell rakni és bármikor fogyasztható.

ha van tuppervárid akkor jóbb mert nem kell az üveg,gyors és finom


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajt nasi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook