Fűszeres szalámis puffancsok recept





1/2 l melegviz
1 evőanál cukor
fél élesztő
50-60dkg liszt
20dkg fokhagymás szalámi apró kockákra vágva
2kk só
1t kanál vegeta, bors vagy fűszerkeverék.
A Fűszeres szalámis puffancsok elkészítési módja:
Az anyagokat kelesztő tálban jól összekeverjük,hogy lángos szerü lágy tészta legyen. A szalámit is bele keverjük, ezután egykis olajjal leöntjük a tetejét. Ha megkelt evőkanállal forró olajba szaggatjuk, és pirosra sütjük. Fokhagymás tejföllel tálaljuk.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: baksa.gyongyi, 2008. ápr. 30. 13:17
A fűszeres szalámis puffancsok elkészítési módja és hozzávalói.