Sajt tekercs recept


50 dk liszt
1 Ráma margarin
2 dl tej
csipetnyi só
Töltelékhez:
30 dk reszelt sajt
2 tojássárgája
20 dk Ráma margarin
1 mokkáskanál só
A Sajt tekercs elkészítési módja:
A lisztete a margarinnal sóval összegyúrjúk, tejjel lazítjuk, 3 bucit készitünk belőle. Egyenként vékonyra kinyújtjuk, és rákenjük a tölteléket mit előzőleg összekeverünk. Feltekerjük és kb fél cm -es szeletekre vágjuk, (csiga) és közepes lángon halványsárgára sütjük.
Utazáshoz, vendégváráshoz kiválóan alkalmas, dobozban sokáig eláll.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Kuckuli0820, 2008. máj. 6. 11:54
A sajt tekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.