Sajt tekercs recept

Elkészítési idő 35 perc

A Sajt tekercs hozzávalói:
50 dk liszt
1 Ráma margarin
2 dl tej
csipetnyi só
Töltelékhez:
30 dk reszelt sajt
2 tojássárgája
20 dk Ráma margarin
1 mokkáskanál só


A Sajt tekercs elkészítési módja:
A lisztete a margarinnal sóval összegyúrjúk, tejjel lazítjuk, 3 bucit készitünk belőle. Egyenként vékonyra kinyújtjuk, és rákenjük a tölteléket mit előzőleg összekeverünk. Feltekerjük és kb fél cm -es szeletekre vágjuk, (csiga) és közepes lángon halványsárgára sütjük.

Utazáshoz, vendégváráshoz kiválóan alkalmas, dobozban sokáig eláll.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajt tekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook