Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Saját muszaka recept

Saját muszaka recept

Elkészítési idő 40 perc

A Saját muszaka hozzávalói:
cukkini,/1-2/
krumpli/4-5db/
30dk darált hús
paradicsom/1db/
tej, vaj, liszt
tojás/1db/
oregáno, só, bors
1dl olaj


A Saját muszaka elkészítési módja:
A cukkinit, és a krumplit miután megpucoltam,és karikára vágtam, sütőpapírra helyezem, pirosodásig sütöm. Az olajat felhevítem, a darálthúst kifehéredésig sütöm benne, majd a kockára vágott paradicsomot hozzáadva, befűszerezem. Ha elfőtte a levét, a megsült szépen sorba rakott cukkinira, krumlikarikára öntöm a szaftos húst, a vajból tejből lisztből megcsinálom a besamel mártást, és a tetejére öntöm. Mehet a sütőbe kb.25-30-percre. Jó étvágyat hozzá!

Az "igazi! muszakába fűszerezéskor tesznek 1teáskanál fahéjat, és szint úgy a besamelbe is, én ezt elhagytam de aki bátor ... csak rajat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A saját muszaka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook