Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rumos csokoládékrém. recept

Rumos csokoládékrém. recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 490 kcal

A Rumos csokoládékrém. hozzávalói:
15 dkg csokoládé
3 tojás
4 evőkanál cukor
3 evőkanál rum
3 evőkanál tejszín
csokoládédarabok a díszítéshez


A Rumos csokoládékrém. elkészítési módja:
1. A csokládét törje össze, kis edényben olvassza meg. Hagyja kissé kihülni. A tojások sárgáját a cukorral keverje habosra. Adja hozzá az olvadt csokoládét, majd a rumot és a tejszínt. 2. A tojásfehérjét verje kemény habbá, és két részletben keverje a csokoládékrémhez. 3. A krémet ossza el 4 üvegpohárban, és tálalás előtt 2 órára tegye a mélyhűtőbe. Csokoládéval díszítve tálalja. Tejszínhabot is kínálhat hozzá.

Mutatos, finom, vendégeknek is tálalható süti helyett.

Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rumos csokoládékrém. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook