Ropogósra sült virsli saláta recept
A Ropogósra sült virsli saláta hozzávalói:2 csomag 140gr-os füstölt virsli
4 db tojás
1 db jégsaláta
1 db fodros saláta (lollo)
3 szál újhagyma
10 dkg koktélparadicsom
olívaolaj
só
bors
bazsalikom
A Ropogósra sült virsli saláta elkészítési módja:
A virslit vékony karikára vágjuk, kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk, és félretesszük hűlni. A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük. A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk. Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén kerül bele a virsli.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2007. okt. 1. 05:19
A ropogósra sült virsli saláta elkészítési módja és hozzávalói.