Ropogós, csilis csirkeszárnyak recept
50 perc
Szénhidrátszegény
A Ropogós, csilis csirkeszárnyak hozzávalói:
Csikeszárny
só
bors
fokhagyma
csilipor
olaj
A Ropogós, csilis csirkeszárnyak elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat megtisztítom, befűszerezem sóval, borssal, fokhagymával (ki mivel szereti), beszórom csiliporral, és 1 tepsiben felsorakoztatva, alufóliával lefedve, puhára sütüm sütőben. Ha ott megpuhult, fritőzben (vagy serpenyőben) forró, bő olajban ropogósra sütöm.
kiváló csemege, vendégváró, vagy 1 finom tavaszi salátával, könnyű vacsora is lehet.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: c1e9612cd3, 2009. febr. 28. 18:07
A ropogós, csilis csirkeszárnyak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.