Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ropogós, csilis csirkeszárnyak recept

Ropogós, csilis csirkeszárnyak recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Ropogós, csilis csirkeszárnyak hozzávalói:
Csikeszárny

bors
fokhagyma
csilipor
olaj


A Ropogós, csilis csirkeszárnyak elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat megtisztítom, befűszerezem sóval, borssal, fokhagymával (ki mivel szereti), beszórom csiliporral, és 1 tepsiben felsorakoztatva, alufóliával lefedve, puhára sütüm sütőben. Ha ott megpuhult, fritőzben (vagy serpenyőben) forró, bő olajban ropogósra sütöm.

kiváló csemege, vendégváró, vagy 1 finom tavaszi salátával, könnyű vacsora is lehet.


Kategória: Húsételek receptjei


A ropogós, csilis csirkeszárnyak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook