Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Római tálban sült csirke recept

Római tálban sült csirke recept

A Római tálban sült csirke hozzávalói:
1 nagyobb egész csirke
só, bors,
száraz kolbász,
fokhagyma
A körethez:
burgonya
vaj


A Római tálban sült csirke elkészítési módja:
A római tálat beáztatom.A csirkét sózom, borsozom. Fokhagymával és kolbász szeletekkel megtűzdelem, fél órát állni hagyom. Közben a burgonyát meghámozom és karikára vágom. A tál aljába beleteszem a burgonyát sózom,pici vajat teszek rá és ráfektetem a csirkét.Hideg sütőbe teszem. Amikor a csibe megsült leveszem a fedőt hogy szépen megpiruljon a bőre.


Kategória: Húsételek receptjei


A római tálban sült csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook