Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Kolbászos töki pompos recept

Kolbászos töki pompos recept

A Kolbászos töki pompos hozzávalói:
50 dgk liszt
3 nagyobb burgonya
1 csomag élesztő
1 nagy doboz tejföl
fokhagyma
lilahagyma
kolbász
trapista sajt


A Kolbászos töki pompos elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben felteszem főni. Majd ha mefőt összetöröm és hozzá adom az 50 dkg lisztet, az élesztőt , 1-2 ek tejfölt és annyi vízet a burgonya főző levéből hogy össze álljon a tészta. Ezután 1/2 órát kelesztem. A maradék tejföl össze kevere fokhagymával ízlés szerint. A tésztát kinyújtom tepsibe teszem, és kb. 15 percig elő sütöm, majd megkenem a fokhagymás tejföllel, rászelem a kolbászt, a lila hagymát, így sütöm kb. 10 percig végül megszóróm sajta és ha az is rápirult akkor már fogyasztható is.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A kolbászos töki pompos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook