Rókafarok recept

A Rókafarok hozzávalói:
6 tojás
37 dkg porcukor
37 dkg liszt
1,5 dl étolaj
1,5 dl víz
1 sütőpor


A Rókafarok elkészítési módja:
A 6 tojássárgáját kikeverjük a 37 dkg porcukorral,a 1,5 dl étolajjal,és a 1,5 dl vízzel.Hozzáadjuk a sütőporral elkevert 37 dkg lisztet,majd végül a 6 tojás felvert,kemény habját. Az így kapott tésztát 3 részre osztjuk. Az egyik részbe egy evőkanál kakaót,a másik részbe egy puncs pudingot keverünk.A harmadik rész sárga marad(nem teszünk hozzá semmit.) Őzgerinc sütőben sütjük.(Ez a mennyiség 2 őzgerinc sütőben fér el.)

Érdemes először a sárga,majd a barna végül a rózsaszín tésztát beleönteni(egymásra rétegezni) a sütőben.

A tetejét be lehet vonni csokoládémázzal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rókafarok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook