Rakott-sajtos tészta recept


1 doboz "löncshús"
1 nagy pohár tejföl
ízlés szerint reszelt sajt
1 cs. bármilyen kifőznivaló tészta (Én a masnit szeretem)
szalonna
A Rakott-sajtos tészta elkészítési módja:
A szalonnát apróra vágom, egész pörcösre pirítom, majd jöhet rá a konzerv. Amikor már egy massza az egész, beleteszem a tejfölt, egy jó marék reszelt sajtot, és rottyantok egyet rajta. Kifőzöm a tésztát, a masszához keverem, tepsibe borítom, meghintem reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 20-25 percig pirítom. Ha van füstölt sajt, azzal lehet csak igazán megbolondítani! :)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9f98008a3b, 2010. szept. 17. 16:39
A rakott-sajtos tészta elkészítési módja és hozzávalói.