Rákfarokkal töltött avokadó recept

2 avokadókörte,
2 tk. citromlé,
5 dkg párolt rákfarok (konzerv),
4 ek. főtt rizs,
törött bors,
só,
2 ek. majonéz,
1 tk. finomra vágott petrezselyem,
3 dió bele.
A Rákfarokkal töltött avokadó elkészítési módja:
Vágjuk hosszában ketté az avokadót, vegyük ki a magját. Keverjük össze a rákfarkot, a rizst, a törött borsot, a citromlevet és a majonézt. Töltsük meg vele az avokadót, majd szórjuk be a petrezselyemmel, és rakjunk mindegyik tetejére egy fél diót.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2013. ápr. 5. 17:17
A rákfarokkal töltött avokadó elkészítési módja és hozzávalói.