Psziché (beszélgetés)

4. m.gery (válaszként erre: 1. - 74)
2009. máj. 30. 11:16
Egy barátnőmet kineziológus segített ki a pánikbetegségéből. Már 2-3 alkalom után érezte a javulást.
3. Bluelake (válaszként erre: 1. - 74)
2009. máj. 30. 11:16
Szia! Bár személyes tapasztalatom nincs ezzel, azt hiszem tudnék ajánlani pár dolgot, ami segíthet. Küldök privát üzenetet!
2009. máj. 30. 10:33

szia!

hát mindenképpen pszihoterápiával kezdjél neki szakemberrel.Gyógyszereket én semmiképpen sem javaslom, csak elfedik a tüneteket és ha le akarsz állni velük csak erősebb rohamaid lesznek mint azelőtt.Én 3 évet töltöttem gyógyszerekel, mindíg csak találgattak meg kísérleteztek mit kéne szednem.Szedtem xanaxot, frontint, rivotrilt, eleniumot, medazopamot, andaxint...és még számtalan antidepreszánst.

Egyszóval még mielőtt szétgyógyszereznek a pszihiáterek próbálkozz meg 1 terapeutával.én itthon próbálgattam amiket egy könyvben olvastam és sok bejött közülük.2-3 hét alatt csökkent a rohamok gyakorisága és intenzitása, aludni is tudok már, a rémálmaim is megszünmtek.Régen 6-7 féle gyógyszert szedtem 1 napra most csak egyfélét szedek.

1. 74
2009. máj. 30. 10:25
Sziasztok,szorongásos pánikbeteg lettem,nagyon és gyogyszereket is kell szednem,hogy létezni tudjak.Jógával és meditációval szeretnék magamon segiteni,van valakinek tapasztalata ebben a témában?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook