Psziché (beszélgetés)
Egy barátnőmet kineziológus segített ki a pánikbetegségéből. Már 2-3 alkalom után érezte a javulást.
Szia! Bár személyes tapasztalatom nincs ezzel, azt hiszem tudnék ajánlani pár dolgot, ami segíthet. Küldök privát üzenetet!
2. 2195475e21
2009. máj. 30. 10:33
szia!
hát mindenképpen pszihoterápiával kezdjél neki szakemberrel.Gyógyszereket én semmiképpen sem javaslom, csak elfedik a tüneteket és ha le akarsz állni velük csak erősebb rohamaid lesznek mint azelőtt.Én 3 évet töltöttem gyógyszerekel, mindíg csak találgattak meg kísérleteztek mit kéne szednem.Szedtem xanaxot, frontint, rivotrilt, eleniumot, medazopamot, andaxint...és még számtalan antidepreszánst.
Egyszóval még mielőtt szétgyógyszereznek a pszihiáterek próbálkozz meg 1 terapeutával.én itthon próbálgattam amiket egy könyvben olvastam és sok bejött közülük.2-3 hét alatt csökkent a rohamok gyakorisága és intenzitása, aludni is tudok már, a rémálmaim is megszünmtek.Régen 6-7 féle gyógyszert szedtem 1 napra most csak egyfélét szedek.
1. 74
2009. máj. 30. 10:25
Sziasztok,szorongásos pánikbeteg lettem,nagyon és gyogyszereket is kell szednem,hogy létezni tudjak.Jógával és meditációval szeretnék magamon segiteni,van valakinek tapasztalata ebben a témában?
További ajánlott fórumok:
- A folyamatos elutasítás pszichés hatásai
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Terhességi tünetek pszichésen?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Az abortusz pszichés problémái
- Terhesség alatti-utáni depresszió krónikus pszichés (ill. egyéb) zavarokkal