Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen pszichés betegséged van? Hogy tudsz vele együtt élni? fórum

Milyen pszichés betegséged van? Hogy tudsz vele együtt élni? (beszélgetés)

1 2
49. Gunman (válaszként erre: 48. - Regin_a)
tegnap 21:46
Vègigjàrtam ènis màr a lètező összes vizsgàlatot de semmi sem vezetett javulàsra eddig nekem sajnos. Csak tünetmentessèget tudtam elèrni de vègleges gyógyulàst nem. Azzal engedték el, hogy nem lehet vele mit kezdeni ès tanuljak meg vele èlni.
48. Regin_a (válaszként erre: 47. - Gunman)
tegnap 21:14

Csak ami "szokásos" Most hogy utánasolvastam, szinte kimeritetted a lehetőségekegt

Attól még lehet, egyszer egy egyszerübb teszt eredményt hoz

Két urolológus kétfélét mondott kétféle gyógyszerrel. A másodiknak volt igaza. Assziszztens tesztcsíkot alkalmazott, ajjjjaj genny a vizeletben, laborba leadták

Teljesen negatív volt.

Az akkori panasz, talán egy idáig szedett értágitó gyógyszer mellékhatása. Mostanság beszélgetünk róla. Fene sem gondolta

Igaz, nem igaz? Majd meglátom

Egy olyan orvos kellene neked aki beleássa magát a panaszaidba és a v vizsgálatok eredményeibe, aztán gondolkodik

47. Gunman (válaszként erre: 46. - Regin_a)
tegnap 20:53
Èrintett vagy te is benne? Màr hàromnàl jàrtam eddig.Tanàcsokat szívesen fogadok.
46. Regin_a (válaszként erre: 8. - Gunman)
tegnap 20:52

Nem akarok okosabb lenni az orvosodnál, de keress egy másikat. Kerestél? Akkor egy harmadikat

Saját tapasztalat ha nem is ebben a témában

45. Gunman (válaszként erre: 44. - Tündike40)
tegnap 17:35
Így,hogy krónikussà vàlt nem igen lesz vègleges gyógyulàs sajnos.Nagyon sok fèrfi küzd ezzel a kellemetlen betegsèggel.Van olyan ismerősöm aki màr 12 ève benne van.Èn màr csak gyógynövènyes vitaminokat szedek mert mèg bizakodok de nemhinnèm,hogy èrdemleges javulàsra fognak vezetni.
44. Tündike40 (válaszként erre: 40. - Gunman)
tegnap 17:31
Sajnálom hogy nem igazán segít semmi :(
43. Tündike40 (válaszként erre: 35. - Jgfeú)
tegnap 17:29
Köszönöm. Jól tetted,én is próbálom lekötni magam ezzel-azzal de sajnos csak egy-egy darabig sikerül. Én sokáig tartottam a 72-74 kilót de most nekem is le kéne adni párat. volt hogy nem is fogyóztam mégis fogytam. sok sikert neked is.
42. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Jgfeú)
tegnap 16:02
Nézzétek meg Dr Schwab Richard videóit YouTube-on és fel is lehet keresni vagy a pszichiàtereket akikkel dolgozik.
41. Gunman (válaszként erre: 36. - Jgfeú)
tegnap 14:26
Tejet egyàltalàn nem szoktam inni sajtot azt szoktam de kètszer is voltam hagyomànyos labor vèrvètelen ott minden tökèletes volt.Utológiàn a Real Time PCR,ultrahang mutatta ki a gyulladàsokat.
40. Gunman (válaszként erre: 32. - Tündike40)
tegnap 14:11
Felesègem nincs csak baràtnőm de sajnos nàlam a prosztata ès a hólyag is gyulladt.A hólyag szó szerint szènnè van gyulladva.Csak tünetmentesíteni lehet 1-2 hètig utàna kezdődik előrről minden a sok sok kellemetlen tünettel.Több magàn urológust vègigjàrtam ès mindenfèle vizsgàlat volt. Hat hónapig szedtem az antibiotikumot ès kèt hónapig Prolexant de semmi nem vàltozott.
tegnap 12:36

Mindenkinek magánügye, de lehet hogy valaki hasonló helyzetben van, mint a fórumindító és ők lehet hogy szívesen megosztják egymással a dolgaikat.

Aki nem akarja nem osztja meg. Ennyi.

tegnap 11:03
Ez mindenkinek a magánügye.
37. jgfeú (válaszként erre: 20. - Ghost👻)
tegnap 11:01
Én a tankönyveimet csapkodtam , amikor még diák voltam. Ha túlzásnak találtam a tanulási időt, repült a könyv. A váll az nagyon tud fájni :( Remélem , úrrá tudsz lenni az állapotodon.
36. jgfeú (válaszként erre: 21. - Gunman)
tegnap 10:56
Krónikus gyulladásokat okozhat ételintolerancia is. Vérből ki tudják mutatni mire vagy intoleráns, és ha kihagyod az étrendedből ,elmúlhat a gyulladás is. A leggyakoribb a tej (tejtermékek is)-tojás intolerancia, ezeket vagy két hétig kihagyhatnád ,és akkor meglátnád, javul-e.
35. jgfeú (válaszként erre: 22. - Tündike40)
tegnap 10:50
Sajnálom, hogy még gyógyszerrel sem túl jó a közérzeted. Nekem sem volt az , de elkezdtem jönni-menni (pl. boltba )biciklivel, felnőtt színezőben színezni, a lakásban tevékenykedni, tornázni, olvasni és egy idő után ezek elterelték a figyelmem a rossz kedvemről. Nekem is fogynom kellene pár kg-t, hogy 80 alatt legyek. Nem várok magamtól csodát , nem vagyok képes 10 kg-s fogyásokra.
34. jgfeú
tegnap 10:37
Akinek van kedvenc zenéje, ami megnyugtatja vagy jobb kedvre deríti ,nyugodtan linkelje be ide, hátha másnak is segít.
33. jgfeú
tegnap 10:36

Sziasztok!

Ma végre szép napsütéses idő van, nem pedig a hervasztó szürkeség.

Mindenkinek szép vasárnapot !

32. Tündike40 (válaszként erre: 29. - Gunman)
tegnap 09:02
Sajnálom. Azt írtad hogy meddőséget is okoz. Bocsi hogy felhozom. Nem tudom,van-e barátnőd esetleg már feleséged.. Ne keseredj el emiatt,ha nem lehet saját tudtok örökbe fogadni is. Betegségem meg a gyógyszerek miatt én sem szülhettem sajnos,de hálIstennek lett egy szerető férjem már 26. éve aki így is szeret elfogadott. Kitartást!
31. Tündike40 (válaszként erre: 28. - Ghost👻)
tegnap 08:59
Akkor jó.
30. Tündike40 (válaszként erre: 27. - Gunman)
tegnap 08:59
Sajnálom,sok erőt kitartást türelmet és sokkal több fájdalom mentes napokat kívánok!
29. Gunman (válaszként erre: 25. - Tündike40)
tegnapelőtt 18:58
Köszönöm,sajnos így,hogy krónikussà vàlt egèsz èletemben vègig fog kísèrni ezt urológus is megmondta.Nem igazàn lehet tenni ellene semmit.🥲
28. Ghost👻 (válaszként erre: 26. - Tündike40)
tegnapelőtt 18:25
Nincs mièrt haragudni.
27. Gunman (válaszként erre: 25. - Tündike40)
tegnapelőtt 18:21
Sajnos nem olyan mint egy àrtatlan pigmenthiàny mert borzasztó fàjdalommal jàr amikor bedurran ès nagyon sok tünettel.Sajnos nem lehet mit tenni ellene csak ugye nem könnyű vele èlni.
26. Tündike40 (válaszként erre: 24. - Ghost👻)
tegnapelőtt 18:18
Elnézést,nem úgy értettem. Ne haragudj!
25. Tündike40 (válaszként erre: 21. - Gunman)
tegnapelőtt 18:17
Sajnálom hogy ez a betegség is csak szinten tartható. Kitartást!
24. Ghost👻 (válaszként erre: 23. - Tündike40)
tegnapelőtt 18:17

Magamban szoktam másban soha.

Nem vagyok közveszélyes.

23. Tündike40 (válaszként erre: 17. - Ghost👻)
tegnapelőtt 18:16
Jobbulást és vigyázz nehogy kárt tégy magadban vagy másban...
22. Tündike40 (válaszként erre: 18. - Jgfeú)
tegnapelőtt 18:14
Jó estét! Sajnálom! Én nem is próbálhatom abbahagyni de még csökkenteni sem mert ha nincs meg a napi adag,másnap már a pszichiátrián kötnék ki.Sajnos ennyi év alatt függőség alakult ki. Nekem is egyik gyógyszerem nagy étvágyat csinál,és az a baj hogy épp estére kell be vennem belőle miután már alig mozgok. Alig várom hogy aludjak,szinte csak addig jó. Iszonyű rossz a közérzetem sajnos. Sokszor kérdezem,miért kell egy embernek ennyit szenvedni? Jól teszed ha próbálsz diétázni. Nekem is most le kéne adni pár kilót,de nincs lelki erőm. Kitartást!
21. Gunman (válaszként erre: 16. - Jgfeú)
tegnapelőtt 18:08

Sajnos màr nèpbetegsèg a prosztatagyulladàs amivel eggyüt jàr àltalàban az ondóhólyaggyulladàs is.Nekem is több mint valószínű,hogy a stressztől jött ki.Egy 6 hónapos antibiotikum kúra nem javított rajta.Elmúlik X időre utàna bedurran ès jön a szenvedès mert borzasztó fàjdalommal jàr.

Valamint teljes meddősèget is okoz.

20. Ghost👻 (válaszként erre: 19. - Jgfeú)
tegnapelőtt 18:03

Üvöltözök,csapkodok,dobálózok.

Utoljára mikor elküldtem keresőre egy üveget kifordult a vállam,olyan erővel dobtam.

Most megint egy hajszálra vagyok ettől az állapottól.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook