Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty oroszosan recept

Ponty oroszosan recept

A Ponty oroszosan hozzávalói:
1.5 kg ponty
12 dkg vaj
4 dl tejföl
6 dkg liszt
3 dkg zsemlemorzsa



A Ponty oroszosan elkészítési módja:
A felszeletelt halat sóval bedörzsöljük,lisztben megforgatjuk,vajban kisütjük.A kisült szeleteket tűzállóedénybe rakjuk és leöntjük a tejföllel.Meghintjük zsemlemorzsával és néhány percre a forró sütőbe tesszük. Párolt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty oroszosan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook